Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Servicecenter

Servicecenter Bolig Nord
Vestergade 8
9800  Hjørring
sc.bolignord@domea.dk
Telefon: 76444600
Kontortid
Mandag 13-17
Tirsdag-torsdag 9-13
Fredag 9-12

Se på kort

Om afdelingen

Velkommen til Grangaarden ÆB, Støvring, afdeling 51
- Moderne byggeri med p-kælder
Hyggelig afdeling bestående af én bygning med tre opgange. Bygningen er i tre etager med fire boliger på hver. Hele herligheden er opført i 2003 og fremstår derfor lyst og venligt samtidig med, at boligerne lever op til tidens krav til en moderne bolig. Afdelingen har et godt samarbejde med en andelsboligforening, som ligger ved siden af, og de to enheder deles blandt andet om p-kælderen.

 

Vikingeparken
- Lille afdeling med stort fællesskab
Boligerne er opført som rækkehuse i gule sten og er fra 2003. De ligger i et frederligt villakvarter i den sydvestlige del af Suldrup. De fire rækker danner rammen om et grønt fællesareal i midten. Fællesarealet benyttes jævnligt til sociale arrangementer, ligesom afdelingen er præget af et godt naboskab, hvor man kerer om hinanden i de kun 16 boliger.

Lejemål i afdelingen