Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Servicecenter

Boligservice Vejle
Damhaven 3, 1. tv.
7100  Vejle
boligservice@domea.dk
Telefon: 76444700
Kontortid
Mandag: 13.00-17.00
Tirsdag - torsdag: 9.00-13.00
Fredag: 9.00-12.00

Se på kort

Om afdelingen

VELKOMMEN TIL DOMEA VEJLE-BØRKOP, AFD 61
- Ældre og ungdomsboliger
 
Boligerne
- God planløsning i de lyse boliger

Alle boliger har faste skabe i værelserne og de fine, lakerede bøgetræsparketgulve er helt uden dørtrin, så disse boliger er ganske velegnede også til bevægelseshæmmede. Køkkenet er moderne og velindrettet, og ligger i åben forbindelse med stuen. Der medfølger der køle-fryseskab, komfur og ovn af varierende typer og emhætte med centraludtræk. Der er desuden installation til opvaskemaskine. Badeværelset er udstyret med en behagelig gulvvarme under de grå klinker på gulvet. Der er væv på væggene og hvide fliser i brusenichen. En del badeværelser har desuden skabsarrangement. I familie- og ældreboliger er der mulighed for, og installation til vaskemaskine og kondenstørretumbler. Lejlighederne i stueetagen, bortset fra i nr. 34, 36 og 38, har en lille privat terrasse. Lejligheder på 1., 2. og . etage har en dejlig altan, bortset fra i nr. 38, som har fransk altan. 
 
Nærområdet
 - I gåafstand til Bryggen, midtbyen og fjorden

Placeringen af disse boliger fås næppe bedre. Vi er i gåafstand til alt, hvad der er værd at nævne og samtidig i den mondæne, moderne del af byen. Vejle vinder på point, når det gælder storslået natur og malerisk skønhed. Fjorden og de grønne skråninger kalder på oplevelser i det fri. Det er også i Vejle, vi finder kulturtilbud og masser af specialbutikker. Turen til byens caféer eller Campus Vejle kan klares med en spadseretur eller få minutters tråd i pedalerne.

Lejemål i afdelingen