Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Rune Udi Jørgensen kommer til Domea.dk fra en fra en stilling som forretningsudviklingschef i Hedensted Kommune. Her har han blandt andet haft ansvaret for store by- og boligudviklingsindsatser og for strategiske indsatser for byrumskvalitet og detailhandel.

Administrerende direktør i Domea.dk Thomas Holluf Nielsen udtaler:

- Rune har en profil, som i den grad matcher den opgave, han skal løse i Domea.dk. Han er uddannet bygningsarkitekt og har stor erfaring med by- og boligudvikling, han er vant til at arbejde tæt sammen med kommunalpolitikere og kommunale embedsmænd, han kender og anerkender foreningslivet og så har han samtidig fokus på strategisk udvikling.

Som regionsdirektør i Domea.dk kommer 49-årige Rune Udi Jørgensen til at stå i spidsen for kundechefer, boligsocial chef, indkøbsfunktionen og regionssekretariatets medarbejdere i Vejle. Han bliver overordnet ansvarlig for at sikre en effektiv og konkurrencedygtig ejendomsdrift, og han bliver en vigtig strategisk partner for Domea.dk’s kunder i udviklingen af deres lokale boligorganisationer.

Derudover kommer Rune Udi Jørgensen til at bidrage til den fortsatte udvikling og gennemførelse af Domea.dk’s forretningsstrategi i tæt samarbejde med resten af Domea.dk’s chefteam.

Rune Udi Jørgensen tiltræder som regionsdirektør i Domea.dk den 1. oktober.