Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Kundeservice kan være mange ting. Og i Domea.dk’s afdeling for kundeservice har man benyttet nedlukning og coronapandemi til at få nye varer på hylderne. Både i forhold til beboere og boligsøgende, men også tilbud, som kan understøtte de lokale servicecentre rundt om i landet.

I øjeblikket agerer Kundeservice fx vikar i Servicecenter Vordingborg, hvor der er en ledig servicekoordinator-stilling. To medarbejdere fra Vejle-kontoret og to medarbejdere fra Høje-Taastrup-kontoret har udført opgaverne siden midten af januar.

- Det har været en rigtig positiv oplevelse at have kundeservicemedarbejderne som vikar i servicecentret og ikke mindst som endnu tættere kolleger i en periode. De satte sig hurtigt ind i vores systemer og lokale forhold, da behovet opstod i begyndelsen af året, og det er blevet taget godt imod af såvel servicecentrets medarbejdere som beboerne, der ikke har oplevet nævneværdige ændringer, ud over at det er en anden medarbejder, end de er vant til, der tager telefonen, siger kundechef på Servicecenter Vordingborg, Dorte Jørgensen.

Styrket samarbejde

Dorte Jørgensen fortæller, at det også har været rart at være endnu tættere på hverdagen i Landscentret.

- Vi har fået et rigtig godt forhold til de fire medarbejdere i Kundeservice – og så har det været en stor styrkelse af samarbejdet os og Landscentret imellem, siger kundechefen, der på trods af det velfungerende samarbejde glæder sig til, at den nye servicekoordinator sætter sig i stolen den 1. april.

- Det bliver dejligt at få fuld bemanding igen, og jeg håber ikke, vi pludselig står med en ny ledig stol, men gør vi, vil jeg ikke tøve med at række ud til Kundeservice, hvis det skulle brænde på i en periode.

Ligesom resten af virksomheden har man også i Kundeservice fokus på at imødekomme de individuelle behov og ønsker, som boligorganisationerne og servicecentrene har.

- Vi lytter til, hvad den enkelte kunde har brug for, og så sammensætter vi den løsning, som dækker deres behov, siger kundeservicechef Lene Hadbjerg.

Ud over vikartjansen tilbyder Kundeservice også som noget nyt at passe telefonen på servicecentrene, hvis medarbejderne fx er til personalemøde og fortsat gerne vil have telefonerne åbne. Telefonerne indstilles, så medarbejderne i Kundeservice kan se, at det er servicecentrets linje, der ringer, så de kan tilpasse deres åbningsreplik derefter.