Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Den 1. april tiltræder Rikard Nannestad som ny byggechef i Domea.dk’s landscenter i Høje Taastrup.

Her bliver han en del af afdelingen Byggeri og byudvikling. En afdeling med ca. 40 medarbejdere fordelt på to kontorer i hhv. Vejle og Høje-Taastrup. Afdelingens byggeprojekter omfatter bl.a. renovering og nybyggeri af almene familieboliger, ungdomsboliger, bofællesskaber, ældreboliger og plejecentre og har en samlet portefølje godt 11 mia. kr. årligt.

Rikard Nannestad er 40 år og kommer fra en stilling som byggeteamchef i KAB, hvor han havde ansvaret for 10 projektledere inden for nybyggeri og helhedsplaner.

Rikard er uddannet diplomingeniør og har tidligere været enhedschef i Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning.

- Jeg glæder mig utroligt meget til at løfte opgaven som byggechef i Domea.dk. Mit hjerte banker for det almene projekt – for dét at være med til at gøre en forskel ved at sikre gode og betalbare boliger på et boligmarked, som ellers ser ud til kun at blive mere og mere ekskluderende, siger Rikard Nannestad.

Fokus på høj kundetilfredshed og kvalitet i byggeriet

Direktør for Byggeri og byudvikling Signe Sønderskov glæder sig også og ser frem til at byde Rikard velkommen. Som ny byggechef skal han bl.a. være med til at sikre høj kundetilfredshed og kvalitet i byggeriet.

- Kompleksiteten i byggesager er høj og udvikler sig hele tiden. Kravene og forventningerne til os, til bygherrerne og til de øvrige samarbejdspartnere stiger hele tiden. Det kræver i endnu højere grad fokus på forventningsafstemning mellem parterne. Og ikke mindst mellem os og vores kunder. Derfor er vi også særligt opmærksomme på den tætte, løbende dialog, når vi sammen med vores kunder bygger og renoverer. Og det er bl.a. den opgave, Rikard skal være med til at løfte, siger Signe Sønderskov.

Første dag på kontoret er mandag den 3. april

Rikard bor landligt lidt uden for Ganløse sammen med sin kone og deres tre børn. Og når han træder ind ad døren på Oldenburg Allé mandag den 3. april, er det direkte fra barsel med den yngste.

- Det har selvfølgelig været superdejligt at kunne gå hjemme med min søn. Men det skal heller ikke være en hemmelighed, at efter to måneder derhjemme glæder jeg mig også rigtig meget til at vende tilbage til mit professionelle virke, siger Rikard Nannestad.